Brother MPS

Brother Managed Print Services

Bespaar op uw afdrukkosten

Met Managed Print Services wordt alles voor u geregeld: van levering en installatie van de hardware tot het beheer en leveren van verbruiksartikelen en onderhoud. Zo kunt u zich concentreren op wat belangrijk is en efficiënter werken.

  • Vaste prijs per pagina
  • Betaal wat je verbruikt
  • All-in & On-site Service
  • Kies voor 3, 4 of 5 jaar

Vraag hier gratis uw offerte op maat en ontdek hoeveel u kunt besparen!

GRATIS OFFERTE

Anker

[]

Ontdek het verschil

Met onze Managed Print Services (MPS) bieden wij u een eenvoudige en efficiënte manier om uw zakelijke afdruktaken te regelen.

  • U heeft geen omkijken meer naar uw printers en bevoorrading van verbruiksartikelen, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.
  • Niet alleen houdt u met MPS uw afdrukkosten zeer laag, u heeft ook een een volledig overzicht over uw uitgaven.
  • Mocht er wat mis gaan, dan kunt u rekenen op onze uitstekende ondersteuning ter plaatse.

Anker

[]

De voordelen van MPS

Uw printer zorgt voor zichzelf

Uw printers staan rechtstreeks in verbinding met Brother om de printerstatus en tellerstanden van uw verbruik door te geven. Wij weten dan ook meteen wat en wanneer u iets nodig heeft.

U kunt zelf bepalen voor welke acties u een e-mailnotificatie wenst te ontvangen. Vermijd downtime van de printer en vul het papier bij nog voor de lade leeg is.

Nieuwe inktpatronen of toners worden automatisch besteld en geleverd

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw toner of inkt. De bestelling, levering en zelfs recyclage van uw product gebeurt automatisch. U hoeft zelfs de telefoon niet meer op te nemen.

Onmiddellijke ondersteuning ter plaatse door een erkende Brother technieker

Als uw printer niet werkt, dan kan ook uw bedrijf stilvallen. Onze full-service aanpak biedt een snelle respons en voortdurende ondersteuning op verbruiksartikelen zodat het risico op tijdverlies of herstellingen wordt geminimaliseerd.

Een transparant overzicht over uw uitgaven via het CloudMPS portaal

Het kan lastig zijn om bij te houden hoeveel u per maand uitgeeft aan afdrukken. Een hoop facturen en totalen moeten opgeteld worden. Met onze eenvoudig te gebruiken portal kunt u snel zien hoeveel u wekelijks of maandelijks uitgeeft, en zelfs per pagina.

Gratis support, waar een wanneer u die nodig heeft

Brother biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Heeft u vragen over uw contract, uw printerpark of uw facturen. Ons ervaren MPS supportteam staat steeds voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Uw afdrukuitgaven dalen jaar na jaar

Als uw printerpark slechts sporadisch wordt beheerd, dan kunnen de kosten al gauw hoog oplopen. De onderhoudskosten van individuele printers ligt veel hoger dan bij een geautomatiseerd beheer op grote schaal via de Cloud. Inktpatronen en toners worden geleverd wanneer u ze nodig heeft en nemen dus geen kostbare opslagruimte in.

Bedrijven die om de zoveel jaar investeren in hun hele printerpark, kijken tegen hoge facturen aan. Bij MPS heeft u de mogelijkheid om die investering te spreiden, onder meer met een pay-as-you-go verbruik of door de hardware te leasen.

De tijd die u wint, kunt u investeren in zaken die echt belangrijk zijn

U zou nog versteld staan van de tijd die u verliest met printergerelateerde taken. Oude hardware of slecht geconfigureerde software kan voor frustratie zorgen en ook de herstelling van defecte toestellen en het vervangen van inktpatronen of toners neemt tijd in beslag. Met MPS worden veel van deze problemen automatisch gedetecteerd en verholpen.

Dit levert veel tijdswinst op waardoor de focus weer volop op de kerntaken van uw bedrijf ligt.

Via onze partner Grenke kan IZYZ uw apparatuur en setup reeds vanaf 500 euro laten financieren.

Daarnaast financieren wij ICT-apparatuur in de brede zin van het woord: van laptops tot servers, van telefoontoestellen tot centrales. Neem zeker contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.