Apple

Apple
Anker

[]

Wie Apple zegt, zegt Steve Jobs. Maar ook MacBook, iPhone, iPad, en iMac.

Bij ons vind je een compleet aanbod aan Apple producten. Wij overlopen ze graag met je.

Anker

[]

Mac Book Air

MacBook Air

De dunne en lichte MacBook Air is krachtiger dan ooit. Hij heeft een schitterend Retina-display, een nieuw Magic Keyboard en Touch ID. De processors zijn tot twee keer zo snel, de graphics sneller en hij heeft twee keer zoveel opslag­capaciteit.

De elegante wigvorm is gemaakt van 100% gerecycleerd aluminium, waardoor dit de groenste Mac aller tijden is. En de batterij gaat de hele dag mee, dus is deze perfect draagbare MacBook Air de ideale notebook voor al je dagelijkse bezigheden.

>Ontdek de Apple MacBook Air 13
>Vind een MacBook Air in jouw buurt

Anker

[]

MacBook Pro

De prestaties van de MacBook Pro zijn ongekend en je neemt hem nog makkelijk mee ook. Je gaat soepeler dan ooit van jouw idee naar een eindresultaat met de krachtige processors en het groot geheugen. Ook zijn er de geavanceerde graphics, razendsnelle opslag en meer. Allemaal in een compact formaat van amper 1,4 kilogram.

Met een quad‑core Intel Core i7-processor tot de 10e generatie kan de 13 inch MacBook Pro de zwaarste taken aan. Code compileren, video coderen of meerdere lagen aanbrengen in muziektracks: je krijgt al je veeleisende taken sneller gedaan.

>Vind een MacBook Pro in jouw buurt

Ontdek alle MacBooks

Mac Book Pro
Anker

[]

iPhone

iPhone

Met de iPhone kan je veel meer dan bellen en sms’en: je hebt toegang tot Facebook, kan WhatsApp-berichten versturen, muziek luisteren, ermee betalen in winkels dankzij Apple Pay en nog veel meer.

De iPhone heeft een revolutie veroorzaakt onder telefoongebruikers. Dankzij de iPhone gingen mensen massaal gebruik maken van mobiel internet. Ze gingen apps installeren en leerden hun telefoon op een heel andere manier gebruiken. Nieuwe functies die Apple introduceerde, werden snel overgenomen door andere fabrikanten.

>De langverwachte iPhone SE is er!
>Rode iPhones vragen aandacht voor de strijd tegen hiv
>Vind een iPhone in jouw buurt

Ontdek alle iPhones

Anker

[]

iPad

De iPad heeft de power en mogelijkheden van een computer en het gebruiksgemak en de veelzijdigheid die je van een computer net niet zou verwachten. Tel daar het grotere Retina-display van 10,2 inch, de ondersteuning voor het fullsize Smart Keyboard en alle nieuwe mogelijkheden van iPadOS bij op en je weet dat je met de iPad nu nog meer kanten op kan.

Op de iPad verzet je moeiteloos bergen werk. Zo kan je de laatste hand leggen aan een bestand terwijl je op het internet naar informatie zoekt en tegelijkertijd via FaceTime met je collega praat. En wil je een scriptie schrijven of een grote presentatie maken, dan kan je gewoon op het scherm­toetsen­bord typen of het fullsize Smart Keyboard gebruiken.

>Vind een iPad in jouw buurt

Ontdek alle iPads

iPad
Anker

[]

iMac

iMac

De iMac is de all‑in‑one voor alles. Hij heeft een prachtig design, is ongelooflijk intuïtief en zit vol met krachtige tools waarmee je elk idee naar een hoger plan tilt. En het nieuwe 27 inch model zorgt voor een nog betere ervaring op alle vlakken, met snellere processors en graphics.

Er is ook meer geheugen en opslagcapaciteit en een nog mooier Retina 5K-display. Deze desktop kan het allemaal. Beter en sneller dan ooit.

Met een miljard kleuren en een helderheid van 500 nits ziet alles er beter uit op een Retina-display. Foto’s en visuals spatten van het scherm. De teksten zien er superscherp uit.

>Vind een iMac in jouw buurt

Ontdek alle iMacs

Anker

[]